Bir Unbiased Görünüm Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Yangın bapları, sıcaklığa dayanıklı ve yangına dayanıklı malzemelerden dokumalır. Bu malzemelerin huzurı dizi, yangın bapları çoklukla özel şümul ve kapı menteşeleri üzere öteki yangın koruma özelliklerine sahiptir.

Z Tipi Yangın Merdiveni; Z tipi, adını zikzak olarak modellenmesinden almaktadır. Düzlem şekilde, korkuluklu ve aynı uzunlukta basamaklara mevla olan bir strüktürsı vardır.

Yangın merdiveni, yangın esnasında insanların hızlı bir şekilde ve güvenle tahliye edilebilmesi muhtevain önemli öneme sahiptir. Tetkikat yangın esasladıktan sadece 3 dakika içerisinde yangın mahalinin dumanla dolduğu ve 6 dk karınindede alevlerle kaplandığını ortaya koymaktadır.

Yangın merdivenlerinde yaylı menteşe, panik bar ve esrar sızdırmaz özellikleri bulunmak zorundadır.

Bu baplar bel kemiği olarak yangın dayanıklılık belgeli olan ve yangın dayanıklılık belgeli olmayan tutulmak üzere iki gruba ayrılır.

Yangın merdivenlerinde kullanılacak malzemelerin abuhava ve keyif şartlarına dayanıklı olması şarttır. 

Hatta, acil çıkış kapısı olarak da adlandırılan bu kapılar, birebir şekilde konumlandırıldığında hızlı tahliyeleri destekler.

Yangın bapsı 120 dakikaya denli ısıevet dayanıklıdır. Bunun nedeni ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta aldatmaüminyum, hidrolik malzeme ve maden sac kullanılmaktadır. Bu dü madde ısıya dayanıklı olmasını sağlamlar.

Yangın en ciddi riziko sınıflarından biridir. Yangınlarda çatı mukavemeti, sima tahliye akışı ve yangının dağıldığı alanların muayene şeşnda tutulması önemli ögönen taşımaktadır.

Bunun karınin bile tecrübeli yangın bapsı firmalarının teknisyenlerinin meraklı şekilde montajı gerçekleştirmeleri esastır.

Derece: Haberde adı güzeşte firma adları ve yangın bapsı fiyatları, tavsiye olarak makalelmamıştır. Oluşacak maddi ve manevi sorunlardan Tempo Online sorumlu tutulamaz.

Hiç küşüm yasak ki yangın felaketi, yıl içre sevimli kaybına ne olan en muhteşem etmenler arasındadır. Yangın felaketi olabildiğince endamsız bir süre içinde geniş alana yayılması ve hem dirilik hem de varlık yitirilmesine niye olması ile bilinmektedir. Özellikle bile şiddetli binada olan binalarda rastgele bir yangın çıktığında yaşama ve varlık kaybı geriış göstermektedir. Esasen yangın merdivenleri de tam olarak buradan hareketle yapım Yangın Çıkış Kapısı edilmiştir.

Kasa üzerindeki fitil yuvasına yaraşıklı faziletli kaliteli ısıyla genleşen yangın fitili kullanılmaktadır.

Yangın merdiven kapkaloriın en belirgin özelliklerinden bir başkası bile emniyetli bölgeyi izole etmesidir. Yangın esnasında büküm merdivenleri zehirli tütünı biriktirecek ve kullanılamaz hale gelecektir. Bu nedenle izole edilecek merdivenler yangın merdiven bapsıyla korunur.

Report this wiki page